Abgesagt aufgrund Corona-Virus!

Aufgrund der ausserordentlichen Lage, die sich leider eher verschärft, haben wir uns nach Absprache mit den Präsidien und auf Wunsch mehrerer beteiligter Kantonalkirchen entschlossen, die Lange Nacht der Kirchen vom 5. Juni 2020 abzusagen. Gemeinsam mit Österreich und anderen europäischen Ländern feiern wir die nächste Lange Nacht am 28. Mai 2021. Wir hoffen, Ihr seid dann alle wieder mit dabei.

La «Notg lunga da las baselgias» è stada l’emprima giada ils 17 da settember 2016 en ca. 80 baselgias da l’Argovia. Cun quest project ecumen vulain nus mussar tge tut che Baselgia è, e tge ch’ella po esser. La terza «Notg lunga da las baselgias» è in’occurrenza naziunala e da nov plurilinguala. Il program multifar organiseschan voluntaris en las plaivs ed ils uffizis da pravenda. En l’entira Svizra spetgan ins plirs millis visitadras e visitaders.